Espresso Double

120 Lekë

In stock

Përbërësit:
kafe e përzier Michael, 85% Arabica dhe 15% Robusta

Përshkrim i shkurtër:
një zgjim i ëmbël i kafes së përzgjedhur, një shije e pazëvendësueshme,një mrekulli e vogël e botës modern

Category:
Be the first to review “Espresso Double”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Espresso Double

120 Lekë

Add to Cart